KRÄFTKALAS onsdag den 8/8 och 10/8

Eftersom fredagens fest nästan är fullbokad arrangerar vi ytterligare ett kräftkalas onsdagen den 8/8 med Svenska Kräftor, trubadur, sång och allt som hör till….

BOKA BORD I TID.

Välkomna, skål & gutår!”

Bild från Nordiska Museets samling föreställande fem män som höjer sina snapsglas ute i en trädgård. Tidigt 1900-tal.

ALLSÅNG, KARAOKE & LYCKLIGT DANSGOLV MED LITTLE STEVE 9/8

Herre jössses, nu blir det kul – IGEN!

Idag, onsdag 9/8 kl. 21:30 i Salongen rullar Little Steve ”Crazy One Man Band” igång allsång, karaoke & ett lyckligt dansgolv. Kom ner, ät gott & släpp loss.

Fram till lördag från kl. 12:00 fortsätter vi servera läckerheter från Backfickans meny, och från kl. 17:00 finns även ett par utvalda rätter att beställa från Afton-Pärlans meny.


På lördag 12/8 serverar vi en trerätters De Luxe Meny. Pris 350 kr för förrätt och varmrätt samt 75 kr för dessert. Varmrätten får du välja mellan kött eller fisk. BOKA BORD I TID. Därtill blir det uppföljning med SOMMARENS SISTA SMÄLL-KARAMELL på Möja Dansbana med DJ LINUS himself!

PÄRLAN PÅ NYTT.

Pärlan på Möja Blommor

Snart gläntar vi på dörren för ännu en härlig sommar på Möja. Lördagen den 1/7 blir det nypremiär för Pärlan på Möja med original-pärlorna åter tillbaka vid rodret. Då och alla andra dagar är ni varmt välkomna till sköna stunder och god spis – direkt vid Bergs Brygga.

Till vår stora glädje har vi också lyckats låna in ett förträffligt kök med
Sebastian Järild i spetsen, som övriga året är kökschef vid restaurang Le Rouge i Gamla Stan. Han var även med oss här på Pärlan de första två åren, så det blir en välkommet återseende som möjliggjort den här sommarens spännande meny.

Vi ses i sommar, 1/7-12/8.

// Ricki & Pärlorna

Premiärmeny på Premiärdagen 1/7

På Premiärdagen 1/7 serverar vi en prisvärd ”PROVA PÅ” – meny hela dagen uppe på ”Hyllan” och nere vid CARIBE-BAREN i markplan hittar du PÄRLANS BAKFICKA med food court-inspirerade rätter för alla smaker och plånböcker. Boka bord i tid!

Från tisdagen den 4/7 finns hela sommarmenyn för ”AFTONPÄRLAN” på plats. Välkomna och väl bekomme!

”Prova på” – meny med en liten amis-surprise när du kommer!

EN VACKER FÖRRÄTT

Grönsparris med löjromshollandaise, rädisor, smörgåskrasse
och friterat bovete

TVÅ HÄRLIGA HUVUDRÄTTER – Valfri

Sebastians fisk- & skaldjursgryta på regnbågsfilé, musslor, räkor, fänkål, surdegskrutonger och rouille i en syrlig tomat och skaldjursbuljong

Grillad lammrostbiff med oxsvanssky, bakad färsklök, confiterad vitlök, potatis duchesse och friterade örter

GOTT EFTERPÅ…

Mörk chokladkräm med körsbär, karamelliserade hasselnötter och apelsinsorbet


PRIS:

Förrätt och huvudrätt, 320 kr
Dessert, 75 kr

// Ricki & Pärlorna